Stílusos étkezőszék típusok különböző otthonokhoz

Volt idő, amikor sokunk étkezője impozáns faasztallal, hozzáillő székekkel és hozzáillő büfével rendelkezett. De a mai esztétika kevésbé merev és nyugodtabb – mindezek a sötét „páros” bútorok lehengerlőek és elavultak.
Tehát hogyan hozhat létre olyan étkezőt, amely különleges, friss és soha nem unalmas? Az egyik nagyszerű módszer az, ha az étkezőszékre összpontosít. Íme néhány javaslat ezzel kapcsolatban, ami inspiráló lehet ebben a kérdésben.
A készletek továbbra is működnek. Az összeillő készletek továbbra is gyönyörűek lehetnek – ma könnyebbek, kevésbé mesterkéltek és innovatív anyagokat használnak. Ha a megfelelő készletet választja, fontolja meg étkezőjének lazább díszítését, hogy a hatás lágyabb legyen. Vagy válasszon kevésbé formális stílust – például kerekasztalt.
Anyagok. Annyi választási lehetőség van! Természetesen szuper a fa étkezőszék vagy a fa és kárpit keveréke, de gondoljon tovább ezen. Próbálja ki a fémet egy modern otthonban, a bőrt a hagyományos otthonban vagy akár a fonottat egy kopott, elegáns szobában.
A festék csodája. A festék egyesíti a páratlan darabokat. Vegyünk fontolóra 6 különböző fa széket – fessük őket dús kékre, és van egy készletünk! Vagy ha minden étkezőszék egyforma, próbáljon meg a 4-et ugyanolyan, a másik 2-t pedig hasonlóra festeni – mondjuk 4-et feketére és 2-t szürkére. Lenyűgöző hatás lehet! Természetesen a puha bézs vagy szürke mindig tökéletes választás; a semlegesek időtlenek.
Világos és gyönyörű. Egy informális otthonban, ha az s étkezőszékeket élénk színűre festik, azok középpontba kerülhetnek. Egy másik nagyszerű ötlet az, hogy az asztal lábait ugyanolyan élénk árnyalattal festjük, az asztallapot sima fából hagyva.
Minden különböző! Őrülten hangozhat, és valójában nem minden szobában lehet ezt megvalósítani, de fontolja meg milyen lenne, hogy minden szék az asztal egészen más – alakban, színben és stílusban. A helyiség többi részének semleges tartása szükséges ahhoz, hogy ez működjön. Akkor is jól működhet, ha minden étkezőszék azonos magasságú és méretű.