Roló a fürdőszobába

Vannak a háznak olyan helyiségei, ahol a függöny nem a legideálisabb választás. Ilyenek például a vizesblokkok. A fürdőszobában leginkább a sok nyűg okozója lehet a függöny, nem beszélve arról, hogy ha szeretnénk, hogy ne teljes sötétséget teremtsen a függöny, akkor a fényáteresztő verzió mellett önmagában nem biztos, hogy a kíváncsi tekintetek elől rejtve leszünk.

Ha például utcafrontra néz a fürdőszoba ablaka, akkor ez kifejezetten kellemetlen lehet. Ugyanakkor a sötétítő függönnyel túlságosan sötétet teremthetünk, ami ismét kellemetlen. És mivel a fürdőszoba egy vizes hely, sok macerát okozhat a függöny, állandóan vizes lehet és így könnyebben is koszolódhat. Ilyenkor a roló választása lehet az ideális megoldás a vizesblokk árnyékolására.

A roló családba sokféle típus tartozik, így igény szerint választhatunk egyszerű ablak rolót, melyet, ha teljesen lehúzunk, akkor maximálisan takarja a teret a belátással szemben. Van thermo roló is, melynek szuperereje a hőszigetelő képességében rejlik, ebben különbözik a többi típustól. És léteznek a sávos rolók is, melyet kinézetük miatt még zebra rolónak is szoktak nevezni.

Ezek felelnek a részleges árnyékolás és fényáteresztés megfelelő harmonizálásáért, amit kedvünk szerint állíthatunk be. Fürdőszobába akár a hagyományos, de a sávos típus is megfelelő választás lehet, amennyiben pedig a hőszigetelés erőssége is számít, úgy a thermo típust is számításba vehetjük. A jobbotlet.hu oldala mindegyik típusban kínál alternatívát, így érdemes ellátogatni, amennyiben a vásárlást tervezzük.