Mit kell tartalmaznia egy bélyegzőnek?

Minden cégnek szüksége van egy bélyegzőre, a bélyegző rendelés pedig ma már szinte akárhol lebonyolítható. De minek is kell, hogy mindenképp felkerüljön egy bélyegzőre?
A bélyegzőn a következő három adatnak szükséges mindenképp szerepelnie: 1. a cég nevének, mely akár lehet rövidített, vagy teljes formátumban is, de a cégformának mindenképp szerepelnie kell rajta. 2. Ezen kívül fel kell tüntetni a bélyegzőn a székhely címét, legyen az saját lakásban, irodában, vagy székhelyszolgáltatónál. 3. Szerepeltetni kell rajta a cég adószámát is.
Ezek kívül további négy adatok szoktak még feltüntetni a bélyegzőn: 1. Telefonszám, honlapcím, e-mail cím, tehát a főbb elérhetőségeket, 2. a bankszámlaszámot, 3. a cégjegyzékszámot, 6. és az EU adószámot. Sok cégcsoportnál, a székhelyszelyszolgáltatás igénybevételét követően segítenek a bélyegző rendelés lebonyolításában is, több helyen benne van a csomagban egy ajándék bélyegző is. A bélyegzők egyébként többnyire 4-5 soros méretben kaphatóak, bár természetesen, ha a felsorolt adatok mindegyikét fel akarjuk tüntetni rajta, nagyobb bélyegzőre lesz szükségünk.