Milyen egyedi ajándék adható egy több éves barátság után?

Mindannyian egyedi ajándék mellett szeretnénk letenni a voksunkat: legyen szó egy szülinapról, karácsonyról, évfordulóról, bármilyen jellegű ünnepnapról. Idén karácsonykor a munkahelyemen a főnökeim főzőversenyt rendeztek, és több kisebb ajándékot adtak nekünk.

Az egyik ajándék egy kis trófea volt, és nagy örömöm, hogy én nyertem meg! A főzőverseny lényege az volt, hogy 3-4 fogást kellett elkészíteni, szakértő segítséget is kaptunk egy szakácstól. A végeredmény egy nagyon finom vacsora lett, és mindannyian nagyon élveztük az egész programot. A végén mégis csak egy győztes csapat lett, mi! Mivel szakács verseny volt, ezért Michelin-csillag díjat kaptam. A kis csillagom egy igazán egyedi ajándék volt számomra – persze amellett, hogy kaptam a cég logójával ellátott szakácsköpenyt, és egy szabadon választható ajándékot is.

A személyre szabott, egyedi ajándék nagyon fontos szerintem. Nem az a lényeg, hogy több ezer forintos ajándék legyen az, amit adni szándékozunk. A lényeg az, hogy a másik személy szívéhez szóljon az az üzenet, melyet az ajándék közvetít.