Mi minden található az Árcédula oldalán?

Kezdjük először is azzal, hogy mi is az Árcédula.hu, és hogy miért hoztuk létre:
Az Árcédula.hu egy online árösszehasonlító oldal, részletesebben fogalmazva egy online nagyáruház, bevásárlóközpont, pláza, azaz a mindennemű bevásárlóközpontok együttese, egy virtuális térben, mely végeláthatatlan lehetőségeket kínál a vásárlói számára. Azzal, hogy egybeolvasztottuk a különféle üzleteket, elmondhatjuk magunkról, hogy nálunk mindent megtalál egy helyen.
Azért hoztuk létre az Árcédulát, hogy alternatívát biztosítsunk Önöknek a hosszú órákig tartó bolyongásokkal járó bevásárlásokat. Kategóriákba és alkategóriákba rendeztük a kínálatunkat, ezáltal megkönnyítve a keresést. Webshopunk főbb kategóriái: élelmiszer, elektronikai eszközök: kisgépek, háztartási gépek, szórakoztató elektronikai eszközök, mobiltelefonok, tabletek, játékok: táblajátékok, kártyajátékok, PC-PS-Xbox, bútorok, baba-mama cuccok.
Átlátható kínálatunk, és az internet nyújtotta lehetőségek révén Önnek nincs is más dolga, mint leülni a gép elé, és kiválogatni azokat a termékeket, melyekre szüksége van majd megrendelni. Mi pedig házhoz szállítjuk őket. Az Árcédula tehát egy modern, 21. századi alternatívát tár önök elé.