Melyek egy budapesti székhelyszolgáltatás előnyei?

Alapvetően a székhely kiválasztásánál a cégtulajdonos lakóhelye szokott lenni a viszonyítási pont, hiszen az tűnik célszerűnek. Viszont megfontoltabb vezetők más szempontokat is figyelembe vesznek, nem csak a kényelmi, praktikus szempontokat.

Egy budapesti székhelyszolgáltatásnak számos előnye van a vidékivel szemben, ezért érdemes megfontolni a székhelyszolgáltatás Budapest szívében történő megválasztását. A partnerek miatt is érdemes átgondolni a budapesti székhelyszolgáltatás választását. Javíthatja a piaci jelenlétet, versenyképesebbé is teheti a konkurencia mellett, sőt, még pályázatoknál, kiválasztásoknál is lehet komolyabb jelentősége egy budapesti székhelyszolgáltatást választó cégnek. A fővárosi elhelyezkedés presztízskérdés is lehet, tehát nagyobb súllyal vet a latba sokszor egy ilyen cég.

További szempont, és egyben az egyik legmeghatározóbb érv, ami miatt a Magyarországon bejegyzett cégeknek közel a fele a székhelyszolgáltatás Budapest szívében vagy közelében megoldást választja, az a NAV-hoz köthető. Ugyanis a NAV ellenőrzések gyakorisága sokkal, de sokkal kevesebb Budapesten, mint más megyékben. Nincsenek kitéve napi inzultusnak a budapesti székhellyel rendelkező cégek, nem véletlen választják sokan ezt a megoldást.

Továbbá, nagyobb toleranciával számolhatnak az ilyen cégek a véletlen előforduló mulasztásokkal, elírásokkal szemben, mivel a fővárosban több a bűncselekmény is, arra jobban koncentrálnak az ellenőrzések során. Amennyiben felkeltette érdeklődését a székhelyszolgáltatás Budapest szívében vagy környékén választása, keresse fel a szekhely.org oldalát!