Megbízható könyvelőt találni a vállalkozók álma!

Minden vállalkozó arra vágyik, hogy olyan szakemberek foglalkozzanak a könyvelésükkel, akik megbízhatóak, időre elvégzik a munkájukat, tájékoztatják őt a határidőkről, felelősséget vállalnak a munkájukért, nem okoznak anyagi károkat a cégnek, segítenek gazdasági kérdésekben, azaz adótanácsadást biztosítanak, cégalapítás alkalmával gazdasági tanácsadással szolgálnak, illetve a később felmerülő gazdasági kérdések, bonyolult szakszövegek értelmezésében is segíteni tudnak, illetve képviselik a cégünket a hivatal előtt.

Ha egy ilyen könyvelőt talál az ember, akkor összeteheti a kezeit. A könyvelés ugyanis egy összetett munka, ahogy ez a fenti felsorolásból is látható. Nagyon sok könyvelő horribilis összegeket kér el a rendesen elvégzett munkáért. Ez nem előnyös se cégek, se magánszemélyek számára. A ló túlsó oldala, amikor a könyvelő a szolgáltatást minden garancia nélkül dolgozik, de olcsón. Egy hiba esetén ugyanis súlyos birság terhelheti a céget, és ilyenkor egy megbízhatatlan könyvelő kihátrál az ügyfél mögül. Az a legjobb, ha egy mondhatni közepes árkategóriában keresünk szakembereket.
A Stabil Kontakt olyan gazdasági szakemberekkel dolgozik, akik 100%os felelősséget vállalnak a munkájuk után, akik az elvégzett munka mennyisége után szabják meg a könyvelés költségét. Budapest különböző pontjain megtalálja az irodáinkat!