Lovas webáruház: néhány kedvenc téli felszerelés

Ha van istállója vagy Önt bízták meg, hogy gondoskodjon egy ilyenről, az évek során valószínűleg néhány téli kihívással kell majd szembenéznie. Íme néhány dolog, amit érdemes megrendelni egy lovas webáruházból, amelyek egy kicsit megkönnyíthetik a munkáját.

Bódészőnyegek – Ez az egyik kedvenc többfunkciós eszközünk, ami egy lovas webáruház kínálatában is megtalálható. Télen amellett, hogy távol tartja a lovat a hideg betonpadlótól, ezek kiválóan alkalmasak csúszásgátló járdára. Nélkülözhetetlenek ahhoz is, hogy ne képződjön sár az istálló vagy bódéajtó nyílásai körül. A kültéri vízvályúk gyakran sárossá válnak és amikor a sár megfagy, taposóaknává válik, amelyen a lova átsétálhat. Ez segít megóvni attól, hogy a ló egy rossz lépést tegyen a fagyott sáron.

Vízmelegítők – A lovaknak rengeteg vízre van szükségük naponta. Míg a megfelelő vízfogyasztás optimális hőmérséklete könnyen elérhető az év többi évszaka során, a hideg téli hónapokban inkább csak abban reménykedünk, hogy víz legyen jég helyett! A lovas webáruházban megtalálható fűthető vizesvödrök segíthetnek ezen. Egy ilyen eszköz automatikus vízbeállításokkal rendelkezik bel- és kültéri használatra egyaránt. Mindkettőhöz tartozik fűtés opció.

Automatikus etetők – A kiszámíthatatlan téli időjárás néha megnehezítheti, hogy a pajtába pontosan időben tudjunk elmenni etetni. És tudjuk, mit tehetnek a lovak az istálló ajtajával, ha nem szállítják ki nekik időben a gabonát! Ha nem tud (vagy nem akar) elmenni az istállóba megetetni a lovakat, egy lovas webáruház segíthet ezen az automata etetők által.

Érzékelős lámpák – Valljuk be: bár ismerjük az istálló minden centiméterét, még mindig van valami ijesztő abban, ha bemegyünk egy teljesen sötét istállóba, mielőtt felkapcsolnánk a lámpákat. Az egyszerű, érzékelős lámpák, amelyek megtalálhatóak némely lovas webáruház választékában is, meghatározott időpontokban kapcsolnak ki, és megvilágítják az utat a pajta felé.