Hozzunk létre egységes arculatot a konyhában beépíthető hűtő segítségével!

Lakásfelújításkor vagy egy új ingatlan vásárlását követően új arculatot teremtünk a minket körülvevő háznak, valódi otthonná tesszük azt. Az egész a mi személyiségünket fogja tükrözni, de két helyiségnél ez még inkább megjelenik majd – a hálószobánál és a konyhánál.

A hálószoba az a hely, ahova csendesen visszavonulunk, egy csendes, intim zug, míg a konyha, jobb esetben, a kibontakozó kreativitás helye. A különböző szakáruházak ehhez minden segítséget meg is adnak nekünk, így bőségesen válogathatunk a választékból. Konyhabútor tekintetében egyre több helyen látható, hogy szeretik „elrejteni” a konyhai gépeket. Ezt az elképzelést segítik a beépíthető hűtők is. Belső terük kialakítása megegyezik a szabadon állókéval, a különbséget mindössze az adja, hogy a beépíthető hűtő külső designja nem kerül kialakításra.

Erre helyette a konyhabútorral teljesen megegyező burkolat kerül, vagyis egy konyhabútor lap, amelyet jobb esetben a kereskedő biztosít számunkra a bútor többi elemével együtt. Beépíthető hűtőből igényeinknek megfelelően több modell választható. Kapacitás tekintetében vannak kifejezetten kisméretű, 100 liter űrtartalom körüliek, de természetesen megtalálhatóak a kínálatban a 300 liter nettó térfogatúak is.

A modern külsőt a beépíthető hűtő esetében az elegáns, több technikai vívmánnyal felszerelt belső tér kárpótolja. Ugyanúgy megtalálhatóak közöttük a no frost rendszerrel felszerelt modellek, a frostmatic funkció, az ionair technológia és a LED világítás is, persze ez modellenként és gyártóként változik. Beépíthető hűtőből léteznek egyszerűbb, egyajtós modellek is azok számára, akik csak az albérletet, vagy kisebb alapterülettel rendelkező konyhájukat szeretnénk modern külsővel felruházni.