Ha vps szerver, akkor tárhely.eu

Bizonyos esetekben előfordul, hogy nagyobb tárhelyre lenne szükségünk okos eszközeinken. Ilyen egyre gyakrabban fordul elő mai modern világunkban, hiszen a fényképeket manapság már nem polcainkon sorakozó fotóalbumokban őrizzük, és már nem is ugyanabban a kevéske mennyiségben készülnek, mint amennyit anno egy filmnyi tekercs megengedett elkattintgatni.

Akár egy ilyen hagyományos élethelyzet is biztosíthat apropót egy vps szerver “beszerzéséhez”, azaz arra, hogy előfizessünk egy vps szerveren lévő tárhelyre.

 

A tárhely.eu oldalán található számos szolgáltatás közt megtalálhatóak a vps szerver csomagok is, bár laikusként bevallom őszintén picit elszöszmötöltem azzal, hogy kibogarásszam, hogy mi a manó ez az egész, hogy egyáltalán melyik szerver típus való nekem. Kiderült, hogy a vps szerver szolgáltatások közt is nagy különbségek vannak, vannak jobbak, költséghatékonyabbak, gyorsabbak – az, hogy melyiket választjuk attól függ, hogy mik az igényeink.

A tárhely.eu oldalán a legkedvezőbb árú vps szerver csomag a Smart SSD VPS szolgáltatás, mely akár már 20 GB-tól, egészen 200 GB tárhelyig biztosít lehetőséget a bérlésre.