Ha belföldi szállítás, akkor a Konrad Daru vállalkozást ajánlom

A gyerekek többsége szereti azt eljátszani amilyen foglalkozást elképzel a maga számára majd felnőtt korban. Az esetemben ez az építés volt és a különböző épületeknek a megfigyelése. A legtöbb esetben a felnőtt korban viszont teljesen más területen helyezkednek el, mint ezt elképzelték. Így hát azt mondhatom, hogy az én esetem kivételes, hiszen én valóban az építőiparban helyezkedtem el, ráadásul egy vezetői pozícióban.

Számos projektben részt vehettem és azt figyeltem meg az évek során, hogy a sikernek az egyik kulcsát a megfelelő belföldi szállítás fogja jelenteni. Azokban az esetekben, mikor nem sikerült megfelelő partnert találni, az egész projektben csúszás volt tapasztalható. Viszont amikor olyan cégekkel tudtunk megállapodni, akik jártasok voltak a belföldi szállításban, minden nagyon lendületesen haladt és a legtöbb esetben időre eltudtunk készülni.

Részt vettem olyan megbeszélésen, amikor az volt a kérdés, hogy mennyire tudja az adott cég megoldani saját eszközökkel a belföldi szállítás kérdését. Viszont arra jutottunk, hogy nincs kapacitás egy saját géppark kialakítására, ezért egy megbízható partner találása nélkülözhetetlen lesz ebben az esetben is.

Ebben az időben történt, hogy egy viszonylag nagyobb cégnek dolgoztam és összekerültünk a Konrad Daru kiváló csapatával. A beszélgetés során is már kiderült, hogy a cég nagyon tapasztalt a belföldi szállítás területén és miután olvastuk a referenciáit, illetve láttuk a gépparkját eldöntöttük, hogy velük kell megállapodnunk. A velük való együttműködés nagyon eredményes volt és bár azóta több cégnél is volt szerencsém megfordulni, minden esetben őket ajánlom, ha belföldi szállításra van szükség.