Furgonok beszerzése és túlméretes szállítás országszerte

Talán azt lehet mondani, hogy számos vagy akár a legtöbb szállítmányozással foglalkozó vállalkozás, mint amilyen a Mag-Log is, foglalkozik a túlméretes szállítás kérdésével.
Ha nagyméretű járműveket, bútorokat, rakományokat akarunk szállítani, akkor a legtöbb esetben nem lesz elegendő egy egyszerű furgont beszerezni, ráadásul bizonyos időközönként ezeket cserélgetni, átalakíttatni is kell majd – de egy szint után ez sem elegendő, ugyanis egy túlméretes szállítás esetében engedélyekre is szükségünk lesz, illetve kellhetnek speciális gépjárművek is.

Saját cégünknél is nagyméretű csomagok fuvarozásával foglalkozunk, a bútorgyártásban, többnyire meg tudjuk oldani a szállítást saját furgonokkal, de előfordul, hogy szükségessé válik egy komolyabb gépparkkal rendelkező cég szolgáltatásainak az igénybevétele. Ha túlméretes szállításról, vagy esetleg külföldi szállításról beszélünk, akkor az esetek többségében kellhet az, hogy segítséget kérjünk egy olyan cégtől, akik kifejezetten erre a területre specializálódtak. A Mag-Log például ilyen, akiknek a túlméretes szállítás is a szakterületük.