Férfi pólók egyszerű rendeléssel

Sportegyesületünkben kifogytak a férfi pólók, mivel mindenki elhordta meg elvitte, így újra kellett töltenünk az állományt. Utánanéztünk, honnan tudnánk gazdaságosan beszerezni új darabokat, ráadásul a rendelés mellett az is igényünk volt, hogy az egyesület logóját is feltüntethessük az új férfi pólókon.

Így találtuk meg a webáruházat, ahol mindkét igényünkre megtaláltuk a megoldást. A kínálatban nagyon sokféle, rövid- és hosszúujjú pólót találtunk, sok közülük ismert márka terméke volt, minden méretben, a legtöbb színben, többféle szabással találtunk férfi pólókat. Leadtuk a rendelést árajánlattal, majd egy nagyon baráti összeget kaptunk az egész vásárlásra, és a szállítás is könnyedén ment napok alatt.

A cég nagyon precíz technológiával dolgozik a pólónyomtatás terén, négyféle módszerrel játszanak: direkt nyomtatás, flex, szitázás, nyomtatott flex. Mi ez utóbbit választottuk, mert ez minden darabszámnál egy költséghatékony megoldás, valamint élénk színek és teljes színskála vehető igénybe. A fólián leképezett, kivágott mintát hőpréseléssel viszik fel a pólókra, az így keletkezett mintát élén színek és tartósság jellemzi, ezt tapasztaljuk is a férfi pólók minden napos használatok során is. A mosásuk is egyszerű, nem veszít színéből az anyag, megőrzi tartósságát. A kínálatban nem férfi pólók szerepeltek, rengeteg másik ruhadarabot (pulóvert, dzsekit, sapkát, gyermek- és sportruházatot, kiegészítőt) találhatunk meglepően alacsony áron, szakszerű kiszolgálással.