Egyedülállóan tartós WC illatosító a kellemes frissességért

Egy házban vagy intézményben a tulajdonosokról leginkább árulkodó egyik rész bizony a mellékhelyiség. Ennek berendezése és tisztán tartása különösen fontos a vendégek fogadásakor, azonban a mindennapok folyamán is elengedhetetlen a saját komfortérzetünk megőrzése érdekében.

Egy igényes, jó illatú mosdó igazán pozitív élményt nyújt bárki számára, amihez szükséges, hogy a higiénia és a jó illat állandó és meghatározó tényező legyen. Erre a célra lett például kifejlesztve célirányosan is a WC illatosító.

A Tisztashop által forgalmazott Bref WC illatosítók nagyszerűen végzik a dolgukat, különleges innovációjuk segítségével nagyszerű élményt nyújtanak felhasználók számára. Háromfajta termékvonal elemei kaphatóak meg nálunk, a Bref Deluxe, a Bref Switch és a Bref Power Aktiv WC illatosító, amelyek mindegyike biztosítja a vásárlóink számára az egyedülálló Bref-élményt.

A Bref Deluxe termékvonal elegáns, prémium illatokat kínál, melyek mindegyikét előkelő parfümök ihlettek. Az ilyen WC illatosító használata által különleges luxusparfüm illat fogja átjárni a mosdót otthonában, amit páratlan megelégedés fog övezni a család minden tagja részéről. Fontos, hogy nem csupán a prémium illatot nyerik meg, amikor ezt a terméket választják vásárlóink, hanem az aktív tisztítóhabnak, a vízkőoldó hatásnak és a további higiéniai összetevőknek köszönhetően a WC kagylók patyolat tiszták lesznek, miközben hosszantartó frissességet árasztanak.

Amennyiben viszont a Bref Switch termékvonal ragadja meg a vásárlónk figyelmét, úgy változatos illatélményeknek örülhet nap mint nap, mivel az minden egyes öblítés esetén változtatja illatát a termék összetételének megfelelően. Akinek viszont extra erős és hosszantartó hatásra van szüksége, annak bátran ajánljuk a Bref Power Aktiv WC illatosítókat, amelyek most citromos és virág illatban is kaphatóak.