Egyedi bélyegző készíttetés

Manapság már minden apró kellék előállítható a nekünk tetsző színben, formában és méretben. Ugyan ez vonatkozik a bélyegző rendelés, készíttetésre, mely cégek esetében a székhely kijelölését követően válik aktuálissá. A bélyegzőn három adatot fontos feltüntetni: 1. a cég nevét, 2 a székhely címét, 3. és a cég adószámát.
A bélyegző rendelés során lehetőség van arra is, hogy további adatokat adjunk meg, ezek azonban nem feltétlenül szükségszerűek, azonban befolyásolhatják a kész bélyegző nagyságát, és árát. Esztétikai opciók is adottak a bélyegzőrendelés esetében, tetszőlegesen kilehet választani a bélyegző színét – a külsejének, és a lenyomatának is-. Több helyen nem is kell személyesen megjelenni a bélyegző rendelésekor, elég, ha online visszük be az adatokat a rendszerbe.
Ha a cégünk számára szerződést kötöttünk székhelyszolgáltatóval, akkor lehetséges, hogy nem is lesz szükségünk külön eljárni a bélyegző ügyében, ugyanis számos székhelyszolgáltatás mellé ajándékoznak egy ingyenes bélyegzőt, tekintve, hogy úgyis fel kell tüntetni rajta a székhely címét is.