A parketta az igazi klasszikus elegancia

Ugyan sokan vélekednek úgy, hogy a parketta ideje már lejárt, és felváltották a modern, praktikus burkolatok, ám abban nagy az egyetértés, hogy a mai napig kevés idő- és értékállóbb megoldás létezik a piacon.

Egy gyönyörű fa parketta nagyon barátságos hangulatot és klasszikus megjelenést kölcsönöz a burkolandó helyiségnek, így népszerűsége még napjainkban is jelentősnek mondható, főleg az idősebb korosztály körében.

A parketta nem egy olcsó mulatság, mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ezzel szeretné leburkoltatni otthonát, viszont az elkészült felület kárpótol a jelentős kiadásokért, ráadásul számos mintában lerakható, így személyre szabott, egyéni ízlésünket tükröző padlót kapunk.

A felületkezelésnek köszönhetően a burkolás végeztével egy fényes és strapabíró padlónk lesz, azonban ha idővel mégis megkopna, van lehetőség felújítani. Egy gyönyörűen felcsiszolt parkettával pedig újra élvezhetjük a gondmentes éveket, sőt évtizedeket. A felújítás lehetősége is tükrözi a kivételes minőséget, nincs másik burkolattípus, amely ezt lehetővé tenné, a felület sérülése automatikusan a burkolatok halálát, és ezzel egyidejűleg cseréjét jelenti.

Évtizedekkel korábban jellemzően a belvárosi, polgári lakások ikonikus burkolata volt, sokan éppen emiatt szeretnék megőrizni a frissen vásárolt lakásaik eredeti alaphangulatát, és döntenek a padlócsere helyett a felújítás mellett.