Mi az az LPG-s nyirokmasszás, és miért hasznos?

Az LPG egy olyan eszköz, melyet a szépségiparban a test különböző területeinek: a has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát különféle részeinek feszesítésére és karcsúsítására használnak. Mindezt egy olyan hengeres eszközzel, mely többirányú mozgásának köszönhetően feszesíti tisztítja, fogyasztja,  újjá formálja, ellazítja  és pihenteti a testet.

Mivel mozgásszegény életmódot élünk a legtöbben, szembe kell néznünk a test különböző területein jelentkező cellulittal, narancsbőrrel. Ezeket a területeket nem lehet kizárólag testmozgással, egészséges táplálkozással és megfelelő folyadékbevitellel helyrehozni, sőt, vannak olyan műtéti hegek, égési sérülések, melyeknek teljes regenerálására nincs más eszköz, csak az LPG.

Az LPG módszerének a hátterében az áll, hogy a nyirokcsere működésének serkentése révén regenerálódást idézünk elő. Ezáltal ugyanis nem csak a fizikai test esztétikus megjelenése állítható helyre, hanem az immunrendszer is melyet szintén megterhel a mai életmód, az egészségtelen ételek, melyek előidézhetik a megbetegedést.