Rólunk :: Heti menü :: Étlap :: Szobaárak :: Galéria :: Kapcsolat :: Kuponnal kapcsolatos tudnivalók
 

Tájékoztatás kuponnal, bónusszal érkező vendégeink részére:

 


A kiemelt időszak:
Péntek, szombat, vasárnap, valamint az ünnepnapok éjszakái, illetve június 15-től szeptember 15-ig minden éjszaka.
Ezen éjszakákra 2000,- Ft/fő/éj felárat számítunk fel a kuponnal érkező vendégek után.

Kis és közepes termetí» kutya illetve macska után fizetendő felár 2000,- Ft/éj. Amennyiben élnének a lehetőséggel, kérjük a foglalásnál előre jelezzék felénk.

Klímaberendezés jelenleg 6 szobában van, használata 1000,- Ft/éj felár ellenében lehetséges.

Speciális étrend - mint például glutén-, szója-, laktózmentes ételek - iránti igényét kérjük előre jelezze!

Gyermekek részére 4 éves kor alatt a szállás és ellátás díjmentes, egyéb esetben plusz szállóvendégként pótágy díját számítjuk fel.

Pótágy igényét kérjük előre, az időpont egyeztetésnél jelezni szíveskedjen.
Pótágy díja 4500,- Ft/éj, az ár tartalmazza a félpanziós ellátást.

Foglalást a kupon illetve bónusz kód megküldése után rögzítünk, enélkül a foglalási igényt az időpont egyeztetésétől 3-4 napig ideiglenesen tartjuk, utána töröljük.

Amennyiben szabad szobára több foglalás és kód érkezik, abban az esetben a foglalások rögzítése az emailek beérkezési sorrendjében történik!

A reggeli 8:00 és 10:00 között van a fogadó éttermében.
Büfé reggeli (minimum 6-8 fő szállóvendég esetén): felvágottak, sajtok, főtt tojás, sült virsli, vaj, zöldségek, pékáruk, tej, hosszú kávé és tea van a kínálatban.
Kevesebb szállóvendég esetén 2-3 személyes tálakat készítünk, a választék ebben az esetben is felvágottak, sajtok, vaj, zöldségek, pékáruk, tej, hosszú kávé és tea.
Ezeken kívül reggeli étlapról térítés ellenében választhatók: espresso kávé, cappuccino, szénsavas és rostos üdítők.

A vacsorát 18:00 és 20:00 között szolgáljuk fel a fogadó éttermében. A félpanziós ellátás nem tartalmazza a vacsorához elfogyasztott italok, savanyúságok és desszertek árát!

A szobát az érkezés napján 14:00 és 19:00 között lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 10:00-ig kell elhagyni és a kulcsot a recepción leadni.
Amennyiben 19:00, tehát vacsoraidő közben vagy után érkeznének csak meg a szállásra, kérjük, hogy ezt időben a 06-20/368-4605 telefonon jelezzék a recepciónak.

Foglalás módosítást vagy lemondást legkésőbb a kuponon feltüntetett határidő előtt tudunk elfogadni. Ezt minden esetben emailben kell megtenni. Lemondás esetén a kupon egy későbbi időpontban használható fel. A kuponok készpénzre nem válthatók!

Ha további kérdése, kérése lenne, keressen minket az info.varjufogado@gmail.com email címen.